آخرین اخبار

اخبار

اخبار ایران و جهان

جدیدترین خبرها

■ آخرین اخبار
■ چهره های ایرانی
■ چهره های خارجی
■ حوادث
■ سبک زندگی
■ سلامت
■ علم و فناوری
■ فرهنگ و هنر
■ ورزشی
■ اخبار تصویری
■ اخبار ویدیویی


    سبد خرید      0
امروز : چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۶

آخرین اخبار ایران و جهان
آرشیو یک آرشیو دو

چهره های ایرانی
چهره های خارجی
اخبار سیاسی
سبک زندگی
سلامت
علم و فناوری
فرهنگ و هنر
ورزشی

تاریخ انتشار : ۷ دی ۱۳۹۶

موضوع : سلامت


متخصصان آمریکایی پس از انجام پژوهش‌هایی درباره خواص برخی مواد غذایی، طی یک مقاله جدید New Article مواد خوراکی از…


مجله اینترنتی می نت :

متخصصان آمریکایی پس از انجام پژوهش‌هایی درباره خواص برخی مواد غذایی، طی یک مقاله جدید New Article مواد خوراکی از بین برنده بوی نامطبوع سیر را معرفی کردند.

به گفته متخصصان ‌آمریکایی خوردنی‌هایی چون سیب، آب لیمو و نعناع در از بین بردن بوی نامطبوع سیر موثر هستند. همچنین مصرف چای سبز، جعفری و اسفناج می‌تواند به از بین بردن بوی نامطبوع سیر کمک کند.

به نقل از مجله پزشکی دکتر سلام یکی از ترکیب‌های موجود در سیر موسوم به «allyl methyl sulphide» یا AMS در زمان هضم تجزیه نمی‌شود و به همین دلیل از طریق تنفس و عرق کردن از بدن خارج می‌شود.

در این بررسی از تعدادی شرکت کننده درخواست شد سیرخام مصرف کنند و سپس میزان چهار ترکیب در سیر را که ایجادکننده بوی نامطبوع در این ماده خوراکی هستند در تنفس این افراد اندازه گیری شد. سپس از آنان درخواست شد از مواد خوراکی مختلفی که تصور می‌شود قابلیت دارند بوی نامطبوع سیر را از بین ببرند، مصرف کنند تا تاثیر آنها ارزیابی شود. از میان تمامی مواد خوراکی مصرفی، سیب خام بیش از سایر گزینه‌ها در کاهش بوی نامطبوع سیر موثر بوده است.

به نقل از روزنامه دیلی میل، پرفسور «شریل بارینگر» از دانشگاه اوهایو گفت: سیب با خنثی کردن بوی آنزیم‌ها در سیر، این تاثیر مفید را دارد. در حقیقت مواد خوراکی‌ حاوی ترکیب‌هایی موسوم به «پلی‌فنول‌»ها مواد ایجادکننده طعم تند و بد را در سیر خنثی می‌کنند. همچنین اسیدی بودن آب لیمو در روند خنثی کردن بوی سیر موثر است.

منبع: مجله دلگرمی




  جدیدترین مطالب :